Michał_86 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Na początku pragnę wspomnieć że jest to mój pierwszy pojazd wojskowy, dotychczas zajmowałem się wyłącznie lotnictwem z różnym skutkiem. Koła i gąsienice są częściowo pomalowane, pozostałe elementy jeszcze całkowicie do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Przedni błotnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Dostał jakimś pociskiem przeciwpancernym najwidoczniej. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Przy tej grubości błonika p-panc by go nie rozerwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 e, tam. Chyba błotnik nie jest najgrubszym kawałkiem blachy w czołgu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Przy tej grubości błonika p-panc by go nie rozerwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 sorry powtórzyło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Cyba chodziło o to żebyś go zeszlifował na cieńszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Czy tak lepiej? Czy może jeszcze trochę podpiłować? Dalsze bezlitosne uwagi i wskazówki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Wyobraź sobie blachę niewiele grubszą jak ta z puszki po napoju Teraz zrób tak żeby Twój błotnik był 72 razy cieńszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Mam inny pomysł... Weź w ogóle to wypiłuj, wywal... Zrób żeby nie było w ogóle błotnika... Też będzie fajnie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Popraw KM, ponieważ widać na nim szew po łączeniu form. Należałoby jeszcze poprawić wydechy, tzn. nawiercić otwory, bo widać,że są "pełne". Poza tym i błotnikiem model niczego sobie. Zyczę powodzenia w dalszych pracach nad modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi