radoslaw6363 Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Blenheima robię sobie i już jestem bliski ukończenia ! Niestety pojawia się zagadka typu ,dwie kuki i armatka . Na materiałach w necie różnie to wygląda , przed pilotem w kokpicie znajdują się w owiewce dwa panele nie oszklone , tylko blacha . Czy to typowa konfiguracja , czy występuje tylko w niektórych maszynach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) Przejrzałem część zebranych na dysku zdjęć Blenheima i wygląda na to że u Anglików to był standard: Tu klatka z filmu: Tu Fin dla odmiany, ale u nich to różnie bywało. Czasem zabudowany był tylko ten niższy panel przed pilotem: Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 5 Lutego 2022 Autor Share Napisano 5 Lutego 2022 Dzięki ! Już zamalowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi