olisadebe21 Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 Ruda fajna-co to za figurka 172 czy 135? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 3 godziny temu, MayonesEXG7 napisał: Ruda fajna-co to za figurka 172 czy 135? Jeśli to z ZONA to obstawiam okolice bitewnej skali 28mm - coś jakby 1:54 ? Ale fajne niektóre, zupełnie nie "gamingowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olisadebe21 Napisano 7 Lutego 2022 Autor Share Napisano 7 Lutego 2022 Nie wiem, szczerze mówiąc- to, mimo wszystko nie mój klimat. Robiłem to dla kolegi. Ale dodalem dużo od siebie- każdą podstawkę starałem się zrobić inaczej, w miarę oryginalnie. Dziękuję za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi