mandrivecs Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 Sprzedam Maxx Pro od Bronco w skali 1/35 plus kalki "Lalunia" od ToroModel dla wozu PKW Afganistan. Stan nowy - sklepowy. Cena 260 zł z wliczonym paczkomatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Lutego 2022 Autor Share Napisano 10 Lutego 2022 Cały czas aktualne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Lutego 2022 Autor Share Napisano 11 Lutego 2022 Obniżka ceny - 250 zł z wliczoną przesyłką na paczkomat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_82 Napisano 12 Lutego 2022 Share Napisano 12 Lutego 2022 Biorę. Dane wysyłam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_82 Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 Przesyłka dotarła. Wszystko w super stanie. Dziękuję za transakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 18 Lutego 2022 Share Napisano 18 Lutego 2022 To kiedy warsztat z lalunią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_82 Napisano 18 Lutego 2022 Share Napisano 18 Lutego 2022 Z tym warsztatem to... po pierwsze lalunia jest 7 albo 8 w kolejce do sklejania... po drugie to jestem amatorem modelarstwa, który jeszcze sporo musi się nauczyć i w związku z tym na chwilę obecną nie czuję się na siłach do zakładania warsztatu. Ale w w swoim czasie, kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Radziu model kleisz prosto z pudla i wyjdzie bardzo dobrze. To nie kinetic że bez blaszek i kół żywicznych ani rusz. Tutaj to tylko kalki i wzornictwo na laluni kolegi Gerda i mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi