Ripper1 Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Witam, zachęcony bardzo pozytywnym przyjęciem mojego ulepku w postaci T 34/76 zdecydowałem się podjąć nowego tematu i zbudować polskie czołgi z września 1939 roku. W pierwszej kolejności zbudowałem mniejszy TKS ze świetnego zestawu z firmy IBG chociaż przyznam , że jak dla początkującego podwozie dało mi popalić i bardzo żałowałem, że nie kupiłem dostępnej wersji z całym podwoziem które w formie gotowej przykleja sie do wanny czołgu. Następny jest budowany czołg 7 TP i razem będą stanowiły jedną całość więc do zdjęć pozwoliłem sobie wykorzystać znaną już podstawkę z czołgu T 34/76. Zdaję sobie sprawę że popełniłem pewnie szereg błędów ale na czymś trzeba się uczyć. Życzę miłego oglądania 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Fajnie ale chyba za bardzo go potwierales i kierowca w środku raczej nie pasuje do tej scenki. Mi się podoba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts