Marwaw Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, Dzięki uprzejmości producenta, firmy Choroszy Modelbud Muzeum Obrony Wybrzeża w Helu wzbogaciło się o takie oto cudo: Szczegółowy in box jest tu: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=3 Bardzo mnie cieszy fakt, że do modelu producent dołączył plany w skali 1/72, które potem można będzie przeskalować na 1/48 , Konradzie Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 No to widzę, że Marcin zbuduje kolejne drewniane cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 Gigantyczny skrzydlaty kajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Słyszałem że spasowanie połówek kadłuba w 1/72 jest takie sobie - czy dotyczy to też 1/48 PS. Już myślałem że w 1/72 działasz - błędny napis na pudełku mnie zmyli PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 ZIO BY NAITT to jest model w 1/72. Z tego co zrozumialem, Marwaw chce przeskalowac zalaczone do modelu plany. Bycmoze na ich podstawie w przyszlosci powstanie model w 1/48 (cieszylbym sie niezmiernie). Marwaw, z niecierpliwoscia czekam na relacje z budowy, albo chociaz galerie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 Któryś z Was mnie podpuszczał o ile pamiętam Zio, a spasowanie połówek kadłuba, damy radę Większa jazda będzie ze stelażem gondol silnikowych, co do relacji pewnie coś będzie tylko, że nie wiem jeszcze kiedy bo Latham będzie częścią większego projektu w 1/72. Przeskalowanie i budowa w 1/48 jak najbardziej, tylko muszę się nauczyć odtwarzać od podstaw pokrycie płócienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Aaaaa , to takie buty - skreczbuilt też będzie , fajnie , fajnie - pokibicujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 O ile wypali to co chcę zrobić, Lataham to moja ulubiona maszyna z MDLotu i trzeba jej poświęcić więcej uwagi niż innym modelom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 Na temat wnętrza nie ma wiarygodnych materiałów, producent doskonale o tym wiedział, to potwierdzają wszyscy co budowali ten model, polecam relację z budowy z 16 o ile dobrze pamiętam numeru Mini Repliki. Mi to zresztą nie przeszkadza, jest pewna kategoria samolotów, co do której powszechnie wiadomo, że z dokumentacją krucho i trzeba przejść nad tym do porządku dziennego. Ja skleję to co jest w pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi