Thalgonis Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Czółko, z Marderem mi nie wyszło najlepiej, więc czas na rehabilitację - może Osa lepiej „wizualnie” użądli 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 (edited) Stary model, ale jary. Oprócz firmy Tamiya teraz nikt nie robi modelu tego działa, ja miałem starszy wypust. Był kiedyś jeszcze mydlany zestaw ALANGER teraz chyba Ark Models 35013 Model składa się jak klocki Lego, szkoda, że nikt nie robi do tego działa metalowej lufy w cenie produktów RbModel, jest tylko Aber za 68 zł. Do tego jest mnóstwo zestawów waloryzacyjnych : blaszki, koła, liny i nawet brezent na przedział bojowy: https://www.mojehobby.pl/products/Canvas-cover-for-SPG-Wespe.htm Edited May 15, 2022 by robertmodelarz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted March 31, 2022 Author Share Posted March 31, 2022 Na razie wszystko na ślinę... Muszę jakoś najpierw uświnić przedział działowy, bo niby otwarty jest, ale jak wszystko się sklei, to później będzie trudno z dostępem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted April 1, 2022 Author Share Posted April 1, 2022 Model bez wężyków, to jak model drewniany bez wikolu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted April 11, 2022 Author Share Posted April 11, 2022 I się zrobił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts