Thalgonis Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 Czółko, z Marderem mi nie wyszło najlepiej, więc czas na rehabilitację - może Osa lepiej „wizualnie” użądli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Stary model, ale jary. Oprócz firmy Tamiya teraz nikt nie robi modelu tego działa, ja miałem starszy wypust. Był kiedyś jeszcze mydlany zestaw ALANGER teraz chyba Ark Models 35013 Model składa się jak klocki Lego, szkoda, że nikt nie robi do tego działa metalowej lufy w cenie produktów RbModel, jest tylko Aber za 68 zł. Do tego jest mnóstwo zestawów waloryzacyjnych : blaszki, koła, liny i nawet brezent na przedział bojowy: https://www.mojehobby.pl/products/Canvas-cover-for-SPG-Wespe.htm Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 Na razie wszystko na ślinę... Muszę jakoś najpierw uświnić przedział działowy, bo niby otwarty jest, ale jak wszystko się sklei, to później będzie trudno z dostępem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2022 Model bez wężyków, to jak model drewniany bez wikolu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 I się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi