golf czarny Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 j.w jeśli ktoś mógłby udostępnić mi bezpłatnie w formie pdf. lub wyraźnego foto. Próbuje sobie ułożyć w głowie jak wyglądał kokpit. Trochę skąpo z materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) ok Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 27 Marca 2022 Autor Share Napisano 27 Marca 2022 Dziękuję . Aczkolwiek...jakby nie do końca instrukcja pasuje mi do tego zestawu żywic. Tam jest więcej elementów. Może jest jak jest. Akurat tablicy oraz fotela mam trochę fotek . Bardziej interesuje mnie przestrzeń za zagłówkiem. Coś tam było. Wydaje mi się ,że siłownik i coś jeszcze. Wszelkie warsztaty na britmodellerze i tutaj bardzo się różnią w scracthu tego miejsca. Ponieważ hobbyboss dał gładkie i aż się wierzyć nie chce że aires gładkie zostawił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 28 Marca 2022 Share Napisano 28 Marca 2022 https://www.militaryfactory.com/aircraft/detail.php?aircraft_id=1262 https://www.net-maquettes.com/de/pictures/north-american-fj-4-fury/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 28 Marca 2022 Autor Share Napisano 28 Marca 2022 (edytowane) Soris@ Dziękuję Nurtuje mnie czy zaznaczona część jest tym cylindrycznym? kształtem na końcu owiewki? Z foto Roberta wynika,że aires zostawił puste? Edytowane 28 Marca 2022 przez golf czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2022 Ok...Koledzy pomogli. Dziękuję. Może ja coś od siebie... najbardziej mnie przekonująca inspiracja do "skracza" obszaru za zagłówkiem to Pavla Models C72122 FJ-4B Fury - Emhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi