Mr_X Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Poniżej moje wykonanie 5 figurek Tamiyi przedstawiających niemiecką piechotę w mundurach M43. Łebki wymieniłem na żywiczne. Również wymieniłem część wyposażenia i broni (jeśli miałem w szufladzie coś lepszego). Dodatkowo jedna figurka z zestawu ICM (drugi sierżant z MP40), który to zestaw mam rozgrzebany. Figurki malowane akrylami. Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Mr_X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 No no przyzwoicie zmalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2022 19 minut temu, push-up78 napisał: No no przyzwoicie zmalowane. A dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 3 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Jeszcze dwa zdjątka grupowe dodałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi