sjr Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć, Poszukuję kalek do jednego z dwóch malowań Z chęcią wymienię się za banknoty PLN lub inne kalki Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez sjr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 Hej, jeśli nadal aktualne, mam tą kalkę ze znakami drugiej maszyny w poście - AM i czacha: https://www.mojehobby.pl/products/Junkers-Ju-88A-4-1388470.html kupiłem dla fińskich malowań, mogę wyciąć oznaczenia na niemca, jak zainteresowany to pisz na PW Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2022 Napisałem pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi