raptorf22 Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Witam nie wiedziałem gdzie ten wątek podpiąć, ale pytanie czy ktokolwiek produkuje model auta jak w tamcie? Napewno wiecie jaki to model E , bardzo m,i się podoba ta bryka, i chciałbym sobie coś z cywili zrobić choć cały czas tylko skrzydła dłubię. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Oznaczenie modelu to E66. Do sklejanie takiej nie kojarzę. W skali 1:24 robi ją Welly ale jakość jest marna. Za to można ją kupić za około 20-30PLN i samemu zwaloryzować. Jak chcesz naprawdę fajny model tego auta to polecam KYOSHO w skali 1:18. Niestety jest to model już gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Właśnie mam do was pytanie. Czy są dostępne jakieś modele BMW do sklejania. Chodzi mi o serie 7 po 95 roku lub E36 w wersji cywilnej 4 drzwiowej. Nie alpiny czy M, ale zwykłe powiedzmy 318i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrych_P-N Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Tak są takie modele BMW chodzi E36.Revell produkował model 325i,Tamiya bodajże 325i albo 320i.Dragon tez produkował z podobnymi silnikami.Musisz poszukać na e-bayu niemieckim bądź amerykańskim.Jak zrobię zdjęcie to wstawię tej z revella bo tak posiadam i czeka na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Dokładnie jest Tamki 4-drzwiowa. Ja posiadam Dragona ale coupe - nie widziałem 4-drzwiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrych_P-N Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=af705f0608fe6345 Oto zdjęcie BMW revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Dzięki. W takim razie muszę wypatrywać revella;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi