RH Napisano 9 Kwietnia 2022 Napisano 9 Kwietnia 2022 Pancernik USA już zwodowany USS Alabama 1:350 Trumpeter Cytuj
Endrju Napisano 9 Kwietnia 2022 Napisano 9 Kwietnia 2022 Ładny model. Niezły kolos. W tej skali to model powinien mieć około 60 cm albo i więcej bo oryginał miał chyba ponad 200 m. To się musiałeś napracować. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj
RH Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Napisano 9 Kwietnia 2022 Akurat przy tym to sie nie napracowałem od taki dwutygodniowy model Napracuję się przy kolejnych z seri BB pancerników North Carolina ,Massachusetts ,bo do nich mam troszke blaszek z Eduarda .Ale to w późniejszym terminie teraz co innego na "tapecie ' Cytuj
Adamo722 Napisano 11 Kwietnia 2022 Napisano 11 Kwietnia 2022 Model fajny ale tej wielkości model aż prosi się o washa Cytuj
moonraker Napisano 17 Kwietnia 2022 Napisano 17 Kwietnia 2022 Swietny i świetnie zrobiny. U mnie też taki stoi od kilku lat. To faktycznie prosty model ale efektowny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi