Stojkovic Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Model w końcu dostał swoją podstawkę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Bardzo fajnie. Zróżnicowałbym jeszcze trochę snieg - zwłaszcza w okolicach miejsca gdzie jeżdzą pojazdy - jesli już cos przejechało to napewno krawędzie styku śniegu z drogą nie są już śnieżno białe - szarosci, brąze. Samą drogę mogłbyś potraktować glossem lub czymś w tym stylu - jesli to rozjezdzony śnieg to jest mokre = błyszczy się, jesli jest rozjeżdzone i zamarzniete to też się błyszczy. Pozatym tak jak napisałem, fajna praca. Mam pytanko - jakimi kolorami potraktowałeś słup? Zawsze mam z tym problem a nie znalazłem jeszcze dobrej recepty na kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) To teraz zostaje ci zintegrować podwozie z dioramą. Bo ni jak współgra to ze sobą. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi