Stojkovic Napisano 10 Kwietnia 2022 Napisano 10 Kwietnia 2022 Model w końcu dostał swoją podstawkę. 4 Cytuj
orzechu500 Napisano 10 Kwietnia 2022 Napisano 10 Kwietnia 2022 Bardzo fajnie. Zróżnicowałbym jeszcze trochę snieg - zwłaszcza w okolicach miejsca gdzie jeżdzą pojazdy - jesli już cos przejechało to napewno krawędzie styku śniegu z drogą nie są już śnieżno białe - szarosci, brąze. Samą drogę mogłbyś potraktować glossem lub czymś w tym stylu - jesli to rozjezdzony śnieg to jest mokre = błyszczy się, jesli jest rozjeżdzone i zamarzniete to też się błyszczy. Pozatym tak jak napisałem, fajna praca. Mam pytanko - jakimi kolorami potraktowałeś słup? Zawsze mam z tym problem a nie znalazłem jeszcze dobrej recepty na kolor. Cytuj
patrykd Napisano 10 Kwietnia 2022 Napisano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) To teraz zostaje ci zintegrować podwozie z dioramą. Bo ni jak współgra to ze sobą. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez patrykd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi