Xmen Napisano 14 Kwietnia 2022 Share Napisano 14 Kwietnia 2022 Kupię kalkomanie z zestawu Azur 72109 .Chodzi dokładnie o schemat malowania CAM.A w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Nikt nic? Trudno . Coś trzeba będzie wymyślić bo polskiego nie zrobię. Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Jeśli koniecznie Azur to mogę się zrewanżować knedelkiem z zestawu A111 oprócz CAM.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2022 5 godzin temu, Baas ArK napisał: Jeśli koniecznie Azur to mogę się zrewanżować knedelkiem z zestawu A111 oprócz CAM.D Dzięki ale tego mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi