rObO87 Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Model firmy Italeri: Dodatki: - blaszki Eduard - linka Eureka Fotki z braćmi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 ponad 100 wyswietlen i zadnych uwag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Ta wersja bardziej mi sie podoba niz ta druga ktora zaprezentowales. Jezeli malowany pedzlem to superowsko. Bardzo lubie dbanie o detale tak jak np: pogiete oslony km. Odnosze wrazenie ze antena jest lekko za gruba. Pierwsza fotka - wydaje mi sie ze gwiazda jest zle przyklejona (jedno z ramion krotsze), ale moze to moje zmeczone oczy. Jakbys na przyszlosc dal jednolite tlo i troszke popracowal nad ostroscia zdjec to bedzie super. Co do frekwencji, to niestety jezeli nie zaprezentujesz jakiegos niemieckiego, sto tysiecy razy juz pokazanego i objechanego do bolo zlomu to niestety bedziesz musial dluzej poczekac. Zaden aligator czy inny Sherman nie spowoduje ze chlopaki gacie przez glowe zdejma, nie tak jak jakas zgrabna panterka czy tygrysek czy inne pzkpfwdhijdhiugwidncsbcisg.... Pozdrawiam i nie zniechecaj sie bo jest czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Pozdrawiam i nie zniechecaj sie bo jest czad. Dokładnie, buduj to co lubisz i co Ci daje frajdę, a nie to czego inni oczekują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Model ładny, ale gąski fatalnej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Witam! Często zaglądam na forum, ale rzadko zabieram głos i wolę nie oceniać na razie bo jestem początkujący w tej branży a więc moje modele pozostawiają wiele do życzenia. Czułbym się trochę niezręcznie. Ale jeśli nalegasz Moim zdaniem świetnie wygląda poza gąsienicami, które są za czyste, fajnie przybrudzone podwozie z przodu. Z boku natomiast na tych osłonach trochę gorzej. Ale to szczegół. Całość prezentuje się świetnie. I rzadki pojazd. Żałuję czasem, że wziąłem się za 1/48 a nie 35. Wybór większy. A tak mi też niedługo zostanie niemiecka pancerka bo Lee-Granta albo Churchila to się chyba w 1/48 za szybko nie doczekam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi