Czes Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Witam. Właśnie ukończyłem model Panhard 178 w skali 1/35 Firma ICM Model który kupiłem miał być Niemiecki jednak postanowiłem go zrobić w barwach Francuskich. Kalki wzielem od R-35. Farby i chemia od mig. Miłego oglądania zdjęć Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Model ładnyJak dla mnie wykonanie git.Podobają się mi te listki jak miewam w zagłębieniu na przednim pancerzu tam gdzie leży łańcuch i torba oraz bodajże plandeka.Ubrudzenia bardzo fajne choć ja osobiście wolę efekt mokrego tzw świeżego błotka,a nie takiego wysuszonego ale prezentuje się bardzo fajnie wszystko i daje całokształt bardzo fajny efekt.Pozdrawiam i gratuluję ładnego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Ładny model. Podoba się, Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 2 Maja 2022 Autor Share Napisano 2 Maja 2022 6 godzin temu, Wujciobryan napisał: Model ładnyJak dla mnie wykonanie git.Podobają się mi te listki jak miewam w zagłębieniu na przednim pancerzu tam gdzie leży łańcuch i torba oraz bodajże plandeka.Ubrudzenia bardzo fajne choć ja osobiście wolę efekt mokrego tzw świeżego błotka,a nie takiego wysuszonego ale prezentuje się bardzo fajnie wszystko i daje całokształt bardzo fajny efekt.Pozdrawiam i gratuluję ładnego modelu. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 2 Maja 2022 Autor Share Napisano 2 Maja 2022 38 minut temu, Endrju napisał: Ładny model. Podoba się, Pozdrawiam. Andrzej. Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Uwalony solidnie, na granicy przedobrzenia ale pasuje mu to. Szczególnie, że te francuskie kamuflaże w stanie czystym wyglądają bardzo pstrokato i zabawkowo bo dosyć trudno się tu zabrać za jakieś zabiegi typu modulacja czy nadanie większej głębi kolorów. Mocne brudzenie dodaje mu bojowego charakteru. Jak najbardziej udany model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 3 Maja 2022 Autor Share Napisano 3 Maja 2022 9 godzin temu, TAW napisał: Uwalony solidnie, na granicy przedobrzenia ale pasuje mu to. Szczególnie, że te francuskie kamuflaże w stanie czystym wyglądają bardzo pstrokato i zabawkowo bo dosyć trudno się tu zabrać za jakieś zabiegi typu modulacja czy nadanie większej głębi kolorów. Mocne brudzenie dodaje mu bojowego charakteru. Jak najbardziej udany model Dziękuję. Dodam że modulacja została wykonana.Byla to pierwsza moja próba zrobienia modulacji na kamuflażu. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 4 Maja 2022 Share Napisano 4 Maja 2022 Podoba mi się. To chyba jeden z nielicznych dostępnych w necie modeli Panhardów firmy ICM, który ma wszystko pozamykane, dzięki czemu wygląda bardziej "bojowo". Robiłeś w swoim wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 4 Maja 2022 Autor Share Napisano 4 Maja 2022 2 godziny temu, Pan_Cerny napisał: Podoba mi się. To chyba jeden z nielicznych dostępnych w necie modeli Panhardów firmy ICM, który ma wszystko pozamykane, dzięki czemu wygląda bardziej "bojowo". Robiłeś w swoim wnętrze? Dzięki. Wnętrze nie zostało wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi