gren Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Gość z samopałem , dość wczesna forma hakownicy . opisywany różnie jako najemnik węgierski ,husyta i ogólnie to sam nie wiem dawno nie trafiłem na różne zdjęcia. w każdym razie koniec średniowiecza . Produkcja dość antyczna i zdążyłem parę elementów zgubić albo nigdy ich nie miałem ale dorobiłem i są . kapalin na pewno miał większy okap i nosal reszta w miarę się zgadza. Prawdę mówiąc robiłem go dla tarczy . bo mam już jednego zrobionego parę lat temu , ale tarczę ma średnią - bardzo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gren Posted May 11, 2022 Author Share Posted May 11, 2022 ciąg dalszy. ale sprawdziłem to White Model -najemnik węgierski 1486 przynajmniej tak kiedyś zapisałem na podstawce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Wzorek na tarczy robiony z pędzelka czy to jakaś forma naklejki?Jak malowany to bardzo ładnie wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gren Posted May 12, 2022 Author Share Posted May 12, 2022 z pędzelka ale narazie się uczę . jak zacznę pracować to mam do pomalowania wzorki na kubraku typa z XVI w. i to raczej szybko nie będzie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts