gren Napisano 11 Maja 2022 Napisano 11 Maja 2022 Gość z samopałem , dość wczesna forma hakownicy . opisywany różnie jako najemnik węgierski ,husyta i ogólnie to sam nie wiem dawno nie trafiłem na różne zdjęcia. w każdym razie koniec średniowiecza . Produkcja dość antyczna i zdążyłem parę elementów zgubić albo nigdy ich nie miałem ale dorobiłem i są . kapalin na pewno miał większy okap i nosal reszta w miarę się zgadza. Prawdę mówiąc robiłem go dla tarczy . bo mam już jednego zrobionego parę lat temu , ale tarczę ma średnią - bardzo. 1 Cytuj
gren Napisano 11 Maja 2022 Autor Napisano 11 Maja 2022 ciąg dalszy. ale sprawdziłem to White Model -najemnik węgierski 1486 przynajmniej tak kiedyś zapisałem na podstawce 1 Cytuj
push-up78 Napisano 12 Maja 2022 Napisano 12 Maja 2022 Wzorek na tarczy robiony z pędzelka czy to jakaś forma naklejki?Jak malowany to bardzo ładnie wyszło. Cytuj
gren Napisano 12 Maja 2022 Autor Napisano 12 Maja 2022 z pędzelka ale narazie się uczę . jak zacznę pracować to mam do pomalowania wzorki na kubraku typa z XVI w. i to raczej szybko nie będzie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi