gren Napisano 11 Maja 2022 Share Napisano 11 Maja 2022 Gość z samopałem , dość wczesna forma hakownicy . opisywany różnie jako najemnik węgierski ,husyta i ogólnie to sam nie wiem dawno nie trafiłem na różne zdjęcia. w każdym razie koniec średniowiecza . Produkcja dość antyczna i zdążyłem parę elementów zgubić albo nigdy ich nie miałem ale dorobiłem i są . kapalin na pewno miał większy okap i nosal reszta w miarę się zgadza. Prawdę mówiąc robiłem go dla tarczy . bo mam już jednego zrobionego parę lat temu , ale tarczę ma średnią - bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 11 Maja 2022 Autor Share Napisano 11 Maja 2022 ciąg dalszy. ale sprawdziłem to White Model -najemnik węgierski 1486 przynajmniej tak kiedyś zapisałem na podstawce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 12 Maja 2022 Share Napisano 12 Maja 2022 Wzorek na tarczy robiony z pędzelka czy to jakaś forma naklejki?Jak malowany to bardzo ładnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 12 Maja 2022 Autor Share Napisano 12 Maja 2022 z pędzelka ale narazie się uczę . jak zacznę pracować to mam do pomalowania wzorki na kubraku typa z XVI w. i to raczej szybko nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi