marciak90 Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 (edytowane) Z racji tego, że jest to dopiero drugi model który wykonałem, wrzucał na warsztat.. zdjęcia są jakie są, na ta chwile nie mam jak zrobić lepszych fotek.. pewnie za dużo użyłem washa i pigemntów (rdzy).. proszę o porady - zauważyłem, że brudzenie modelu nie należy do najprostszych.. Edytowane 13 Maja 2022 przez marciak90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 Można go jeszcze podrasować, inspiruj się tymi filmikami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 Pomyśl o zrobieniu zacieków z brudu, rdzy. O obiciach. Wash też taki jakiś niewyrźny. I oglądaj dużo poradników na yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi