Pafica Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Cudo z hasegawy. Strasznie przeskalowane, wiedzieliście że ten model szermana był większy o wieżę od tygrysa? Model to test zimowego kamuflażu i błocingu. Błoto to vicol, sidoluks, piasek dla gryzosiów, czarna i brązowa tempera. A biały kamuflaż, to szkolna akwarelka zmieszana z wodą i sido. (A wiecie, że bardzo rozrzedzone sido zachowuje się prawie jak lakier matowy?) Robiony w ramach projektu "oczyszczanie szafy" więc nie przejmowałem się dorabianiem osłon światełkom itp. Zapraszam do komentowania! Chociaż jak teraz patrzę to te osłony świateł chyba jedak wymienię Cytuj
Zorzin Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Jak dla mnie to super Tyle że ja się nie znam na samochodach itp. :P Ostre malowanie jak dla mnie Cytuj
Andrzej2 Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Bardzo fajny model Czy aby błotko nie jest zbyt ciemne Za model Cytuj
Zbyszek Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Model super Ale błoto faktycznie troche za ciemne Cytuj
SmokHaosu Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 To jest kolor błota w zimę, czyli tak jak być powinno. Cytuj
Pafica Napisano 2 Lipca 2008 Autor Napisano 2 Lipca 2008 Też miałem obiekcje co do błotka, ale jednak uznałem, że w zimę takie jest. Cytuj
Kabanos Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Ten kocyk na tyle trochę się odcina.. Przydałoby się go trochę przybrudzić A tak poza tym to ładne to malowanie Cytuj
SmokHaosu Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Ten kocyk na tyle trochę się odcina..: Problem w tym, że on w ogóle nadaje się tylko do odcięcia Cytuj
Gościu Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Jakbyś dał wash na to kammo..zrobiłoby się wyrazistsze. Kocyk potraktuj drybrush`em w swoim stylu(dawnym),sporo zaschniętego humbrola i powstaną na nim grudki,zmatowieje..i już masz koc..na noc;) Teraz następnego...próbuj,kombinuj..oby do przodu. pozdrawiam Cytuj
Pafica Napisano 3 Lipca 2008 Autor Napisano 3 Lipca 2008 Do przodu już biegnę. Tygrys from Africa na warsztacie. Cytuj
Marudek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Super patent na uzyskanie efektownego sniegu. Ciekawie to wyszlo wkolo narzedzi. Wygladaja jakby przymarzly. To co moznaby poprawic, to juz koledzy wymienili... Czekam na nastepnego Cytuj
Artez Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Co do kocyku to wejź go pokryj nasączoną chusteczka ( woda + wikol ) i zrob coś w rodzaju szmaty & koca . efekt o niebo lepszy niż ten kloc. Po za tym jak już model przedstawiłeś wyeaksploatowany to ten koc jakoś też mogłeś przybrudzić itp. Pzd|2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi