Pafica Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Cudo z hasegawy. Strasznie przeskalowane, wiedzieliście że ten model szermana był większy o wieżę od tygrysa? Model to test zimowego kamuflażu i błocingu. Błoto to vicol, sidoluks, piasek dla gryzosiów, czarna i brązowa tempera. A biały kamuflaż, to szkolna akwarelka zmieszana z wodą i sido. (A wiecie, że bardzo rozrzedzone sido zachowuje się prawie jak lakier matowy?) Robiony w ramach projektu "oczyszczanie szafy" więc nie przejmowałem się dorabianiem osłon światełkom itp. Zapraszam do komentowania! Chociaż jak teraz patrzę to te osłony świateł chyba jedak wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zorzin Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Jak dla mnie to super Tyle że ja się nie znam na samochodach itp. :P Ostre malowanie jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Bardzo fajny model Czy aby błotko nie jest zbyt ciemne Za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Błoto podobaju mi się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Model super Ale błoto faktycznie troche za ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 To jest kolor błota w zimę, czyli tak jak być powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Też miałem obiekcje co do błotka, ale jednak uznałem, że w zimę takie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Ten kocyk na tyle trochę się odcina.. Przydałoby się go trochę przybrudzić A tak poza tym to ładne to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Ten kocyk na tyle trochę się odcina..: Problem w tym, że on w ogóle nadaje się tylko do odcięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Jakbyś dał wash na to kammo..zrobiłoby się wyrazistsze. Kocyk potraktuj drybrush`em w swoim stylu(dawnym),sporo zaschniętego humbrola i powstaną na nim grudki,zmatowieje..i już masz koc..na noc;) Teraz następnego...próbuj,kombinuj..oby do przodu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 Do przodu już biegnę. Tygrys from Africa na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Super patent na uzyskanie efektownego sniegu. Ciekawie to wyszlo wkolo narzedzi. Wygladaja jakby przymarzly. To co moznaby poprawic, to juz koledzy wymienili... Czekam na nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Co do kocyku to wejź go pokryj nasączoną chusteczka ( woda + wikol ) i zrob coś w rodzaju szmaty & koca . efekt o niebo lepszy niż ten kloc. Po za tym jak już model przedstawiłeś wyeaksploatowany to ten koc jakoś też mogłeś przybrudzić itp. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi