chorąży Napisano 29 Maja 2022 Share Napisano 29 Maja 2022 W związku z tym, ze planowane jest wydanie modelu jak w tytule, zakładam wątek., Wydaje się, iż warto publikować zdjęcia. prośba, nie każdy lubi zdjęcia wraków, więc moze w tych wątkach starajmy się dokumentować pojazdy w całości, nie każdy lubi odzwierciedlać wraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 To wszystko stare, dostępne od ręki zdjęcia z sieci, podpinane pod każdą propagandę. Zakładając temat myślałem o wartościowych zdjęciach. Ostatnie informacje mówią, że Ukraińcom skończyły się te pojazdy, zniszczone lub zdobyte przez przeciwnika, kilka użytkuje milicja Ługańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 Jeszcze raz: Po co wystawiać tu zdjęcia, które można znaleźć w necie po każdym zapytaniu dotyczącym wojny na Ukrainie ? W moim rozumieniu "wartościowe" to zdjęcie, które nie jest publikowane przez przeglądarkę po zadaniu standardowego zapytania dotyczącego wojny na Ukrainie i nie jest obrazowaniem kupy spalonego złomu. Nie musisz niczego przypominać, bo to jest forum modelarskie, a nie def24 gdzie toczy się wojna propagandowa na poziomie pudelka. I tyle z mojej strony na tematy inne niż modelarskie. ps. mam jeszcze 4 zdjęcia tego spalonego btr-4 (post: Napisano Wtorek o 00:17 (edytowane)), został on obfotografowany z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi