chorąży Napisano 29 Maja 2022 Napisano 29 Maja 2022 W związku z tym, ze planowane jest wydanie modelu jak w tytule, zakładam wątek., Wydaje się, iż warto publikować zdjęcia. prośba, nie każdy lubi zdjęcia wraków, więc moze w tych wątkach starajmy się dokumentować pojazdy w całości, nie każdy lubi odzwierciedlać wraki. Cytuj
chorąży Napisano 31 Maja 2022 Autor Napisano 31 Maja 2022 To wszystko stare, dostępne od ręki zdjęcia z sieci, podpinane pod każdą propagandę. Zakładając temat myślałem o wartościowych zdjęciach. Ostatnie informacje mówią, że Ukraińcom skończyły się te pojazdy, zniszczone lub zdobyte przez przeciwnika, kilka użytkuje milicja Ługańska. Cytuj
chorąży Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Napisano 2 Czerwca 2022 Jeszcze raz: Po co wystawiać tu zdjęcia, które można znaleźć w necie po każdym zapytaniu dotyczącym wojny na Ukrainie ? W moim rozumieniu "wartościowe" to zdjęcie, które nie jest publikowane przez przeglądarkę po zadaniu standardowego zapytania dotyczącego wojny na Ukrainie i nie jest obrazowaniem kupy spalonego złomu. Nie musisz niczego przypominać, bo to jest forum modelarskie, a nie def24 gdzie toczy się wojna propagandowa na poziomie pudelka. I tyle z mojej strony na tematy inne niż modelarskie. ps. mam jeszcze 4 zdjęcia tego spalonego btr-4 (post: Napisano Wtorek o 00:17 (edytowane)), został on obfotografowany z każdej strony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi