Partyznat Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam na pierwszym moim warsztacie A wiec mam zamiar złożyc sobie w ramach projektu Barwy Forum tego Fiata . Malowanie będzie pudełkowe i będe malował aerografem i farbami Agama Narazie tyle czekam na kompresor zamówiony i farby . Oczywiście komentarze mile widziane podrawiam Partyznat c.d.n ================ Sprytny moderator dobrał Ci się do galerii i sam Ci wrzucił fotki Reggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Komentarz mile widziany tylko póki co nie ma co oglądać Wklej pare zdjęć z postępów budowy to się koledzy rozpiszą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Wklej pare zdjęć z postępów budowy to się koledzy rozpiszą Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Okej, poprawilem fotki. Znaczy zrobiłem, że są. A co do modelu - trzymam kciuki bo temat naprawdę zacny i ciekawy. I unikalny. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Ja też! Ja też! Trzymam kciuki za kolejnego skrzydlatego w barwach forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Są fotki...są pierwsze komentarze Model wygląda fajnie Żywica stadardowo w pudle czy we własnym zakresie kupowałeś?? Czekamy na więcej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 No ładnie to zaczyna wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 O kurde ale niespodzianka ze strony Reggego dzięki bardzo wczoraj cos mi się pomyliło i nie miałem czasu żeby poprawić foty bo do pracy musiałem już iść. Żywica była już w pudle jeszcze mam mały arkusik blaszki fototrawionej . Dziękuje za komentarze kolejne foty z warsztatu juz wkrótce pozdrawiam Partyznat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 12 Lipca 2008 Autor Share Napisano 12 Lipca 2008 Niestety mam smutnš wiadomosc nie będę wstanie prowadic dalszych relacji Fiata i wogule modelowac ponieważ naj prawdopodobniej złamałem sobie ręke prawš grajšc w koszykówke. Niestety musze co najmniej jak mi wpakuja w gips na miesišc zawiesic modelarstwo ale jeżeli dobrze pamietam to chyba ten projekt trwa do konca wrzenia to moze sie wyrobie ale nie jest to pewne czy dam rade i jak to długo bedzie trwac .Wszystko sie okaże we wtrorek czy jest reka złamana prosze o trzymanie kciuków żeby nie była!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Trymaj się stary wszystko będzie ok, a model na pewno zdążysz zrobić przed końcem trwania konkursu Trzymamy za Ciebie kciukensy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Wiem co przezywasz, sam miałem złamany nadgarstek w czasie gry w kosza . Ale dasz radę. Jesli to tylko ręka to spoko, ja miałem nadgarstek i prawa ręka nie wróciła już do pełnej sprawności i nie wróci. A z modelem - poczekamy, ja bedę czekał na Twój powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 No wreście dzisiaj mi sciagli gips więc wracam do relacji Fiata skąpletowałem farby i wszystko co mi było potrzebne do zrobienia go wiec ruszam pełna parą od jutra ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi