Partyznat Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Witam na pierwszym moim warsztacie A wiec mam zamiar złożyc sobie w ramach projektu Barwy Forum tego Fiata . Malowanie będzie pudełkowe i będe malował aerografem i farbami Agama Narazie tyle czekam na kompresor zamówiony i farby . Oczywiście komentarze mile widziane podrawiam Partyznat c.d.n ================ Sprytny moderator dobrał Ci się do galerii i sam Ci wrzucił fotki Reggy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Komentarz mile widziany tylko póki co nie ma co oglądać Wklej pare zdjęć z postępów budowy to się koledzy rozpiszą Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Wklej pare zdjęć z postępów budowy to się koledzy rozpiszą Nic dodać, nic ująć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Okej, poprawilem fotki. Znaczy zrobiłem, że są. A co do modelu - trzymam kciuki bo temat naprawdę zacny i ciekawy. I unikalny. Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Ja też! Ja też! Trzymam kciuki za kolejnego skrzydlatego w barwach forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Są fotki...są pierwsze komentarze Model wygląda fajnie Żywica stadardowo w pudle czy we własnym zakresie kupowałeś?? Czekamy na więcej Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 No ładnie to zaczyna wyglądać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partyznat Posted July 3, 2008 Author Share Posted July 3, 2008 O kurde ale niespodzianka ze strony Reggego dzięki bardzo wczoraj cos mi się pomyliło i nie miałem czasu żeby poprawić foty bo do pracy musiałem już iść. Żywica była już w pudle jeszcze mam mały arkusik blaszki fototrawionej . Dziękuje za komentarze kolejne foty z warsztatu juz wkrótce pozdrawiam Partyznat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partyznat Posted July 12, 2008 Author Share Posted July 12, 2008 Niestety mam smutnš wiadomosc nie będę wstanie prowadic dalszych relacji Fiata i wogule modelowac ponieważ naj prawdopodobniej złamałem sobie ręke prawš grajšc w koszykówke. Niestety musze co najmniej jak mi wpakuja w gips na miesišc zawiesic modelarstwo ale jeżeli dobrze pamietam to chyba ten projekt trwa do konca wrzenia to moze sie wyrobie ale nie jest to pewne czy dam rade i jak to długo bedzie trwac .Wszystko sie okaże we wtrorek czy jest reka złamana prosze o trzymanie kciuków żeby nie była!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Trymaj się stary wszystko będzie ok, a model na pewno zdążysz zrobić przed końcem trwania konkursu Trzymamy za Ciebie kciukensy Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Wiem co przezywasz, sam miałem złamany nadgarstek w czasie gry w kosza . Ale dasz radę. Jesli to tylko ręka to spoko, ja miałem nadgarstek i prawa ręka nie wróciła już do pełnej sprawności i nie wróci. A z modelem - poczekamy, ja bedę czekał na Twój powrót. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partyznat Posted August 12, 2008 Author Share Posted August 12, 2008 No wreście dzisiaj mi sciagli gips więc wracam do relacji Fiata skąpletowałem farby i wszystko co mi było potrzebne do zrobienia go wiec ruszam pełna parą od jutra ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts