sokolus Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) Wstawiam do galerii mój kolejny sklejony zestaw przeciwlotniczy, czyli popularny S-125 (SA-3) na wyrzutni 5P71. Zestaw z Trumpetera w 1:35. Z uwagi na ograniczony czas, jaki mogę poświęcić na klejenie walczyłem z nim dość długo. Sam model przyjemny w klejeniu, jednak w wielu miejscach zbyt przekombinowany jeśli chodzi o ilość maluteńkich części. Co wyszło, a co niekoniecznie widać na zdjęciach Edytowane 31 Maja 2022 przez sokolus 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 Ładny model w malowaniu z minionej epoki Ludowe Wojsko Polskie zawsze w gotowości bojowej!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolus Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 Wizualnie radzieckie sprzęty z drugiej połowy XX wieku są nie do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi