sokolus Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 (edited) Wstawiam do galerii mój kolejny sklejony zestaw przeciwlotniczy, czyli popularny S-125 (SA-3) na wyrzutni 5P71. Zestaw z Trumpetera w 1:35. Z uwagi na ograniczony czas, jaki mogę poświęcić na klejenie walczyłem z nim dość długo. Sam model przyjemny w klejeniu, jednak w wielu miejscach zbyt przekombinowany jeśli chodzi o ilość maluteńkich części. Co wyszło, a co niekoniecznie widać na zdjęciach Edited May 31, 2022 by sokolus 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Ładny model w malowaniu z minionej epoki Ludowe Wojsko Polskie zawsze w gotowości bojowej!!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolus Posted May 31, 2022 Author Share Posted May 31, 2022 Wizualnie radzieckie sprzęty z drugiej połowy XX wieku są nie do pobicia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts