Lucas HS Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Taką sobie szafeczkę dziś zmajstrowałem. Jest to odpowiedź na plastikowe półeczki Gunze o podobnych gabarytach, tyle że w cenie prawie 100zł. Nie stać mnie na takie coś, więc sam se z dykty zrobiłem a jak Wysyłam te fotki jako pomysł dla was na uporządkowanie malarni/biurka, czy czego tam chcecie. Oto moje dzieło, z którego jestem bardzo dumny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Fajne, uporządkowanie wszelakich duperelków to chyba odwieczny problem modelarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Ale z Ciebie ćpun , tyle strzykawek , a tak naprawde to fajna półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Taa... KRUGER, tylko piwo Ci w głowie ...a co do strzykawek, to do mieszania farby są. A tu już fotka wysprzątanej malarni z nową półeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 ... jak dla mnie przynajmniej 3 razy za mala ale fakt tez sobiemusze cos sklecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 W sumie muszę przyznać, że zacząłem ją sobie klecić z nudów, dopiero potem przerodziło się to w poważny projekt. Jutro zamierzam polecieć do Castoramy po materiały (nie wiem co z tego wyjdzie) i zrobić sobie takie coś co się nie chwieje i faktycznie... większe - tak na przyszłość, żeby nie robić półeczek co 3 miesiące, bo coś się nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Ćpunie Ty jeden . Fajna szafeczka , sam muszę kiedyś taką zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Lucas HS fajna półka czy to prawda że w castoramie są areografy po 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Aaaale porządek.... też tak chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 czy to prawda że w castoramie są areografy po 60 zł W niektórych sklepach są, ale nie kupuj tego badziewia, błagam. Aaaale porządek.... też tak chcem Dziś wysprzątałem normalnie wygląda tam (i nie tylko tam) nieco inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 na alledrogo jest taki areo podobny do ew 770 http://www.allegro.pl/item387271326_hurt_profesjonalny_aerograf_bd_203_0_2mm_f_vat.html nadaje się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 Ja bym kupił mimo to EW 770... za 140 idzie dostać. Kończmy OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Fajną szafkę zmajstrowałeś sobie Ja natomiast na farbki, szpachle i inne drobiazgi mam zestaw szufladek (kupionych na allegro). Najlepsze w nim jest to, że mogę go rozbudowywać do woli, mieści się za zasłoną i nikomu nie przeszkadza (skoro nie widać, to i nikt mi w nich nie grzebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 No pomysł też fajny o ile nie korzystasz z poszczególnych farbek na codzień. W moim przypadku, kiedy mam wydzieloną malarnię, wybrałem szafeczkę z "podajnikami" (ukośne półki), bo myślałem nad czymś zamkniętym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi