kadzior Napisano 7 Czerwca 2022 Share Napisano 7 Czerwca 2022 Siema. Po dłuższej przerwie postanowiłem kupić sobie model samolotu. Nie pierwszy bo mam jeszcze inne w kartonikach, a ten ma być jako doświadczalny. Pytanie na początek, czym maskujecie łączenia kadłuba? Tu jest tragedia od przedniej szyby w stronę śmigła. Posiadam sporo chemii i narzędzi, bo głównie robiłem auta. Jednak tam kwestia usunięcia łączeń wydaje mi się o wiele łatwiejsze. Podpowiecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 8 Czerwca 2022 Share Napisano 8 Czerwca 2022 Do niwelowania połączeń kadłuba zazwyczaj stosowana jest szpachla... Ale to kwestia jest indywidualna, jedni stosują szpachlę jedni CA, technik jest naprawdę wiele aby uzyskać "gładką" powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 8 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2022 Ok. Czyli standardowo. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi