krzychu-onisk Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Dziś w jednej gazecie modelarskiej zobaczyłem, że HB wypuszcza F-22 w 72 wiadomo coś już na jego temat? W necie nie trafiłem na żadnego in-boxa. Cytuj
Maxek Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Dziś w jednej gazecie modelarskiej zobaczyłem, że HB wypuszcza F-22 w 72 wiadomo coś już na jego temat? W necie nie trafiłem na żadnego in-boxa. Niby już jest ale jeszcze nigdzie go nie ma Tu sobie możesz obejrzeć wirtualny in-box http://www.hobbyboss.com/80210.htm Cytuj
raptorf22 Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Raptor z HB będzie pewnie z jakością zaraz po modelu Revella. Jest uproszczony, kokpit fotel itd. Będzie trzeba sporo dorabiać. Cytuj
Ostach Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Obejrzałem wirtualnego in-boxa i to bardzo przypomina Italerkę... Zwłaszcza luk uzbrojenia jest tak samo dramatycznie zły..... Cytuj
krzychu-onisk Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 E tam luk uzbrojenia i tak zrobiłbym zamknięty :P Tamiya też sprzedaje Raptora i jest to dokładnie przepak Italeri. A Revella bym nie chciał bo ma tylko jedno malowanie, które mi się nie podoba. Zostałby Trampek, ale też o nim nic nie wiem. Cytuj
Ostach Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Ja w 1/72 bym brał nowego Revella ale trudno o niego teraz... EDIT: A nie, w sumie nawet nie... Cytuj
Skoti Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 F-22 z Revella jest naprawdę dobry. Będą go miał w sklepie już na początku lipca. Jak by ktoś chciał to mogę zostawic, tylko nie wiem ile jeszcze by kosztował. Przesyłka na terenie Polski. Z Irlandii dotrze na mój koszt . Cytuj
raptorf22 Napisano 16 Czerwca 2009 Napisano 16 Czerwca 2009 Sklejałem Raptora z Revella na zmówienie (patrz galeria), wszystko ładnie pasuje, ma dużo detali oraz dobrze wykonane komory uzbrojenia. Same dysze wylotowe wygladają po zmontowaniu bardzo dobrze. W Poznaniu widziałem w zeszłym tygodniu w sklepie po 70 zł, normalna cena. Jak ktoś chce to piszcie. Nie sądze aby HB był lepszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi