krzychu-onisk Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Dziś w jednej gazecie modelarskiej zobaczyłem, że HB wypuszcza F-22 w 72 wiadomo coś już na jego temat? W necie nie trafiłem na żadnego in-boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxek Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Dziś w jednej gazecie modelarskiej zobaczyłem, że HB wypuszcza F-22 w 72 wiadomo coś już na jego temat? W necie nie trafiłem na żadnego in-boxa. Niby już jest ale jeszcze nigdzie go nie ma Tu sobie możesz obejrzeć wirtualny in-box http://www.hobbyboss.com/80210.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Raptor z HB będzie pewnie z jakością zaraz po modelu Revella. Jest uproszczony, kokpit fotel itd. Będzie trzeba sporo dorabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Obejrzałem wirtualnego in-boxa i to bardzo przypomina Italerkę... Zwłaszcza luk uzbrojenia jest tak samo dramatycznie zły..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 E tam luk uzbrojenia i tak zrobiłbym zamknięty :P Tamiya też sprzedaje Raptora i jest to dokładnie przepak Italeri. A Revella bym nie chciał bo ma tylko jedno malowanie, które mi się nie podoba. Zostałby Trampek, ale też o nim nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Ja w 1/72 bym brał nowego Revella ale trudno o niego teraz... EDIT: A nie, w sumie nawet nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 F-22 z Revella jest naprawdę dobry. Będą go miał w sklepie już na początku lipca. Jak by ktoś chciał to mogę zostawic, tylko nie wiem ile jeszcze by kosztował. Przesyłka na terenie Polski. Z Irlandii dotrze na mój koszt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Sklejałem Raptora z Revella na zmówienie (patrz galeria), wszystko ładnie pasuje, ma dużo detali oraz dobrze wykonane komory uzbrojenia. Same dysze wylotowe wygladają po zmontowaniu bardzo dobrze. W Poznaniu widziałem w zeszłym tygodniu w sklepie po 70 zł, normalna cena. Jak ktoś chce to piszcie. Nie sądze aby HB był lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi