panzer_lehr Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 I stało się!!! Jak się okazuje ta prężna firma z Chin, cały czas nas zaskakuje, tylko patrzeć jak wypuszczą naszego Rosomaka. A tak tylko wspomnę o włoskim wozie wsparcia B1 CENTAURO...ja już się nie mogę doczekać. Jeszcze trochę i Trumpeter zdetronizuje takie potęgi jak Dragon i Tamiya. Poniżej zamieszczam link do strony na której są te nowinki. http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/trumpeter.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Jestem ciekaw , czy jakość i odwzorowanie detali w tym Centauro będzie chociaż trochę zbliżona do żywicznego Centauro z Victoria Models , czy Trumpeter znowu odwali taką kichę jak ze Strykerem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Mi już ślinka cieknie na myśl o tej haubicy B4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 No ta b4 jest super i ten half - track w 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Do b4 będzie chyba pasował ya12 miniart'tu http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/miniart.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 4 Lipca 2008 Autor Share Napisano 4 Lipca 2008 Tak się zastanawiam, czy aby ten YA-12 nie był zasłaby do tej lufki? Chyba mieli jakiś cięższy ciągnik, bo jednak to było na podwoziu gąsienicowym i miało 203 mm kaliber to musiało swoje ważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Ja wiem że woroszyłowiec to ją ciągał, dla tego napisałem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Jeszcze trochę i Trumpeter zdetronizuje takie potęgi jak Dragon i Tamiya. Dragonowi owszem, ale Tamiyi może zagrozić jedynie ceną, jeśli chodzi o jakość to bardzo wątpię. (...) czy Trumpeter znowu odwali taką kichę jak ze Strykerem... maybe... Jeśli chodzi o te zapowiedzi, ta radziecka haubica 203mm ładnie by wyglądała jako wrak stojący na ulicy Berlina, zastanowię się nad nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 4 Lipca 2008 Autor Share Napisano 4 Lipca 2008 Dragonowi owszem, ale Tamiyi może zagrozić jedynie ceną, jeśli chodzi o jakość to bardzo wątpię. O.K. ale z modelu na model są coraz lepsi. A tak na marginesie to przecież my jesteśmy modelarzami i potrafimy pewne rzeczy poprawić, albo istniejące w zestawach zastąpić, czy żywicą czy blachami. Widziałem Stryker'a z Trumpka po odrobinie wytężonej pracy model wyglądał niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Widziałem Stryker'a z Trumpka po odrobinie wytężonej pracy model wyglądał niesamowicie. Nie wiadomo ile pracy włożysz w ten model Trumpka i tak będzie niezgodny z oryginałem . Może co najwyżej ładnie wyglądać ( Trumpeter źle dobrał proporcje pojazdu, jest on za krótki i za szeroki , a tego nie jesteś w stanie przerobić) A właściwie po co się męczyć, gdy w tej samej cenie jest nieporównywalnie lepszy model AFV ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mav2000 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 Dzień dobry, czy ktoś z Was kleił Stukasa w !/35 od Trumpetera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi