Rasch Napisano 10 Czerwca 2022 Share Napisano 10 Czerwca 2022 Witam Jak w temacie kupię w/w model w rozsądnej cenie czyt. niższej niż sklepowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 10 Czerwca 2022 Share Napisano 10 Czerwca 2022 Cześć, W banzai cena zdecydowanie odbiega od innych sklepów https://www.banzaisf.ig.pl/szukaj-produktu?func=productPage&wid=53&pid=3317&cid=0&prid= Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 10 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2022 @xatrix_plWiem Ja tam zaopatruje się jeśli na giełdzie nie znajdę tego czego szukam. Wg mnie to najlepszy sklep pod względem ceny. Temu też najpierw szukam u ludzi może ktoś chce sprzedać etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2022 Model kupiony. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Czerwca 2022 Share Napisano 13 Czerwca 2022 12 godzin temu, Rasch napisał: Model kupiony. Temat do zamknięcia. Gdzie w końcu kupiłeś jeśli wolno spytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 13 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2022 @_OldMan_ Jak zawsze w niezawodnym Banzai - akturat mieli dostawę tego konkretnego modelu co mnie interesował i to w najlepszej cenie na rynku tj, 250 zł +kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Czerwca 2022 Share Napisano 13 Czerwca 2022 Tak myślałem, do mnie już dzisiaj jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 14 Czerwca 2022 Share Napisano 14 Czerwca 2022 Phi... mój już cztery tygodnie temu przyleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Czerwca 2022 Share Napisano 14 Czerwca 2022 Mój w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 14 Czerwca 2022 Share Napisano 14 Czerwca 2022 8 godzin temu, Pawel.G napisał: Phi... mój już cztery tygodnie temu przyleciał 11 minut temu, mirage3 napisał: Mój w zeszłym roku To gdzie warsztaty tych maszyn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Czerwca 2022 Share Napisano 14 Czerwca 2022 1 godzinę temu, _OldMan_ napisał: To gdzie warsztaty tych maszyn ? Maszyny składowane w magazynie rezerw strategicznych w razie W 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 16 godzin temu, _OldMan_ napisał: To gdzie warsztaty tych maszyn ? No na szczęście będzie można zobaczyć twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 16 godzin temu, _OldMan_ napisał: To gdzie warsztaty tych maszyn ? Będzie w najbliższej pieciolatce, tyle że growler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 Godzinę temu, marek d napisał: No na szczęście będzie można zobaczyć twój. Ja nie kupuję modeli żeby je sklejać. Ja kupuję żeby mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 19 minut temu, _OldMan_ napisał: Ja nie kupuję modeli żeby je sklejać. To wiem od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 15 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2022 No to ja zgłaszam się ochotnika na zrobienie 18 !!! Od czego radzicie zacząć Kinetic wersja D Bengal Tiger czy Meng f-18E Maverick? Własnie kończę Skyhawka i lece z Crusaderem i chcę równolegle 1 z hornetów otworzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Daj tego Menga z chęcią popatrzę jak sie toto lepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 9 minut temu, Pawel.G napisał: Daj tego Menga z chęcią popatrzę jak sie toto lepi Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 16 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2022 Więc postanowione robię Mavericka. Kurcze będzie to moja pierwsza relacja więc proszę o wyrozumiałość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 10 minut temu, Rasch napisał: Kurcze będzie to moja pierwsza relacja więc proszę o wyrozumiałość Jesteś pod ochroną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi