AchtungCancer Napisano 7 Kwietnia Autor Share Napisano 7 Kwietnia Kwiecień 2024, lokalizacja nieznana: "Wołga" Film nr 1. Ze względu na śnieg pewnie nagrany kilka tygodni temu. Nic nowego nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Coś udało się znaleźć https://vk.com/video-219162595_456239444 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 11 Kwietnia Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2 godziny temu, bulik58 napisał: Coś udało się znaleźć https://vk.com/video-219162595_456239444 Dzięki. Końcowych ujęć nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia 10 godzin temu, AchtungCancer napisał: Dzięki. Końcowych ujęć nie kojarzę. Jak widać na filmiku są tam sceny nagrane w lecie jak i zimie, z jakiego okresu napaści na Ukrainę pochodzą trudno określić Nie wiem czy umknęło mi uwadze ale nie zauważyłem już ciężkiego sprzętu np.BMP-2 . Czyżby poszły na uzupełnienie strat poniesionych na froncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia 59 minut temu, bulik58 napisał: Jak widać na filmiku są tam sceny nagrane w lecie jak i zimie, z jakiego okresu napaści na Ukrainę pochodzą trudno określić Nie wiem czy umknęło mi uwadze ale nie zauważyłem już ciężkiego sprzętu np.BMP-2 . Czyżby poszły na uzupełnienie strat poniesionych na froncie. BMP są tylko na "Jeniseju", film to montaż różnych ujęć "Wołgi". Początek to co dałem wyżej z kwietnia (0.00-2.20), ujęcia z sowieckimi flagami (2.20-4.20) są z maja '23, ok. 7.10 zaczyna się coś co wygląda jak pełniejsza wersja reportażu Zwezdy z kwietnia '23. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Nie pociąg ale też na torach 1970s Soviet Armoured Train Firing Exercises: clip from the soviet film Red Army We Are The People's Army 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia 5 godzin temu, bulik58 napisał: Nie pociąg ale też na torach 1970s Soviet Armoured Train Firing Exercises: clip from the soviet film Red Army We Are The People's Army Jak nie pociąg? To BP-1, czyli dzisiejsze "Amur" i "Bajkał". Lawety czołgowe wciąż są w składzie, tyle że bez czołgów, a te wagony z działkami na dachu jeżdżą jako to co ja nazywam wagonem bojowym ze zdemontowanym uzbrojeniem. Porównaj film i artykuł z linku z tym postem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja https://video.twimg.com/ext_tw_video/1535200431290433536/pu/vid/352x640/IpJYr3HOq6hEwNbx.mp4?tag=12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 17 Maja Autor Share Napisano 17 Maja 20 godzin temu, bulik58 napisał: https://video.twimg.com/ext_tw_video/1535200431290433536/pu/vid/352x640/IpJYr3HOq6hEwNbx.mp4?tag=12 To nagranie z czerwca 2022. Pierwszy znany film z "Jenisejem". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 4 Lipca Share Napisano 4 Lipca W dniu 17.05.2024 o 12:43, AchtungCancer napisał: To nagranie z czerwca 2022. Pierwszy znany film z "Jenisejem". https://fb.watch/t6rhUw7f2W/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października Według rosyjskich mediów 22 października gdzieś w regionie Krasnodońskim kierowca samochodu osobowego po niedostosowaniu się do przepisów ruchu drogowego zderzył się z "pociągiem pancernym" (cokolwiek miałoby to znaczyć, zdjęć brak a czasem tak w mediach opisują transporty wojskowe). Ze wstępnych doniesień wynikałoby, że pociąg wyszedł z wypadku bez szwanku. To tyle z panującego sezonu ogórkowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października W dniu 26.10.2024 o 14:34, AchtungCancer napisał: Ze wstępnych doniesień wynikałoby, że pociąg wyszedł z wypadku bez szwanku. To tyle z panującego sezonu ogórkowego. Już myślałem iż go wykoleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października pociąg zderzył się z samochodem osobowym po czym samochód otworzył zmasowany ogień i odleciał w nieznanym kierunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi