Mr_hanky Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca niestety, ciezko znalesc moment zebym byl sam w domu bez rodzinki i mial czas wycigagnac aero, robic maskowanie itd, wiec camo bedzie pedzelkiem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Wyszło bardzo dobrze, kolory idealne. Prawdziwy Francuz się do galerii szykuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 3 Czerwca Autor Share Napisano 3 Czerwca W dniu 2.06.2024 o 07:02, robertmodelarz napisał: Wyszło bardzo dobrze, kolory idealne. Prawdziwy Francuz się do galerii szykuje. Dzieki ! Porownalem kolory HATAKI (wczesna armia francuska HTK-AS21) z kolorami z ksiazki o kamuflazach francuskich P. Danjou i faktycznie, kolory pasuja idelanie. Teraz kamuflaz na kadlubie, mama nadzieje ze w tym tygodniu uda mi sie go skonczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 30 Czerwca Autor Share Napisano 30 Czerwca Kamuflaz w koncu skonczony. Teraz kalki i pozniej brudzenie.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca Proponuję do kolorów podstawowych dodać odrobinę białego i porozjaśniać środki płaszczyzn. Model zyska na wyglądzie i nie będzie taki płaski jak pomalowana ławka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 1 Lipca Autor Share Napisano 1 Lipca 8 godzin temu, robertmodelarz napisał: Proponuję do kolorów podstawowych dodać odrobinę białego i porozjaśniać środki płaszczyzn. Model zyska na wyglądzie i nie będzie taki płaski jak pomalowana ławka. Masz racje, tak zrobie. Nie wiem tylko jak z wiezyczka, bo juz dawno prysnalem lakierem pod kalki i farba mi pewnie bedzie teraz zjezdzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi