Marudek Napisano 25 Czerwca 2022 Share Napisano 25 Czerwca 2022 Hej, Wymienię zaczęty model Snowberry w skali 1:144 na dowolny model korwety klasy Flower w skali 1:350. Info o tym co w modelu jest zaczęte mogę przesłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2022 W sumie chyba jednak przeskaluję się na 1:200 Jeśli ktoś ma dowolny model w tej skali i jest zainteresowany modelami w 1:144 (chcę się pozbyć również sklejonych w tej skali, czyli ORP Nurek i kuter S2-Wilczur). To proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Czerwca 2022 Share Napisano 29 Czerwca 2022 W dniu 26.06.2022 o 19:55, Marudek napisał: Jeśli ktoś ma dowolny model w tej skali i jest zainteresowany modelami w 1:144 wysłałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi