Przemo1CK Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Witam! Przed momentem ukończyłem kolejną Blindę... tym razem w malowaniu niemieckim... do tego testowałem nowy farby firmy Lifecolor... rewelacyjne... I kolejna figurka... uff jeszcze ze 100 i na bank będą dobre... Pozdrawiam Przemo Cytuj
Mierzu Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Przyznaj, że specjalnie trzyma lornetkę, co by zeza nie było widać. Trzeba przyznać , że to niezła metoda Wspomniałeś coś o nowych farbach możesz coś o nich bliżej napisać, czy nadają się pod pędzel. Pozdrawiam!!!! No i że jestem pierwszy to muszę coś napisac o samym modelu. Otóż model ten został wykonany na Twoim poziomie i to powinna być dla Ciebie wystarczająca opinia. Miodzio!!!! Cytuj
Boozy Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Ogólnie bardzo mi się podoba, ale czy te koła nie są czasem lekko krzywe? Cytuj
JŚ Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 No Przemo, ta Autoblinda już w eleganckim dwubarwnym malowaniu. Wykonana bardzo ładnie, omalowana też fajnie, szkoda tylko, że te obicia na błotnikach, nie do końca są takie fajne. No i ten kurz czy błoto, nie za bardzo mi się podoba. Ale generalnie, bardzo fajny model. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi