skikut87 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 postanowiłem pokazać swojego lucha z Mirage jak widać model jest po myciu gdyż nie bylem zadowolony z efektu który mi poprzednio wyszedł wszystkie elementy metal są własnej roboty poza siatkami z tylu pojazdu lufę natomiast wziąłem od flaka tamiy Czy ma może ktoś z was ciekawe malowanie do tego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Będe sie przyglądał bo też mam go na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 9 Lipca 2008 Autor Share Napisano 9 Lipca 2008 hehe właśnie Twój warsztat mnie zainspirował by wyjąc ten model z szafy i go odremontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi