Zderzak Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Mam problem. Na wielu pojazdach np. Hummerach wyrzutniach BM-21 i Uralach a także Starach(chociaż tego modelu nie ma do zakupienia) znajdują się na drzwiach numery rejestracyjne. Zastanawiam się, czy są jakieś kalki albo szablony w 1:35 które pozwoliłyby na wykonanie numerów, czy zostaje mi tylko możliwość malowania od ręki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzer_lehr Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Jako takich nie ma. Firma ECHELON wypuściła, co prawda oznaczenia polskich Leosiów i tam są nr rejestracyjne, ale dotyczą tylko czołgów. Normalne je robi się samemu, albo próbuje się "do sztukować" z kalek które już się ma i się walają, bo nie są nam potrzebne. Mozna też spróbować zrobić szblon i pomalować. Życzę powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 A jeśli mam zrobić sam, to mam kupić papier do kalkomanii wydrukować na drukarce? I jak wtedy mam zrobić białe numery, bo niestety drukarka nie ma białego tuszu. Kalka np taka? http://www.sklej.pl/model406_20979.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts