Zderzak Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Mam problem. Na wielu pojazdach np. Hummerach wyrzutniach BM-21 i Uralach a także Starach(chociaż tego modelu nie ma do zakupienia) znajdują się na drzwiach numery rejestracyjne. Zastanawiam się, czy są jakieś kalki albo szablony w 1:35 które pozwoliłyby na wykonanie numerów, czy zostaje mi tylko możliwość malowania od ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Jako takich nie ma. Firma ECHELON wypuściła, co prawda oznaczenia polskich Leosiów i tam są nr rejestracyjne, ale dotyczą tylko czołgów. Normalne je robi się samemu, albo próbuje się "do sztukować" z kalek które już się ma i się walają, bo nie są nam potrzebne. Mozna też spróbować zrobić szblon i pomalować. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Lipca 2008 Autor Share Napisano 9 Lipca 2008 A jeśli mam zrobić sam, to mam kupić papier do kalkomanii wydrukować na drukarce? I jak wtedy mam zrobić białe numery, bo niestety drukarka nie ma białego tuszu. Kalka np taka? http://www.sklej.pl/model406_20979.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi