KRUGER_MAN Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 No jak na renowacje to idzie bardzo fajnie . Nie ma za co , musimy sobie pomagać :p . Czekam na wiecej , zapytaj moze ktos ma na forum takie spojlery , moze i nawet ja ;p . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Ja kolego życze jak najlepszego odrestaurowania modelu.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlby Napisano 24 Lipca 2008 Autor Share Napisano 24 Lipca 2008 Jako że jeszcze dziś wyjeżdzam w trase z szwagrem (jutro będe we Frankfurcie pod Menem a potem w Baden-Baden chwaląc sie ), to zamieszczam to co do tej pory zrobiłem kabina juz ma swój ostatateczny wygląd (jak widac udało mi sie dorobić ten spoiler ) te żółte paski na rogach to od lampy błyskowej To zderzak jeszcze nie skończony: I dotychczas model wygląda tak: Jak wróce będe robił dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 (jutro będe we Frankfurcie pod Menem) wlby to jest Frankfurt nad Menem nie pod Nie żeby się czepiał ale tak do ścisłości to napisałem Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Ja się nie czepiam tylko linie podziału są jak by nie pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Trucker Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Właśnie mnie tez sie wydaje że kolega bogato malował kabinę a nie zwrócił uwagi na linie które czesto sprawiają takie psikusy.Czekam na efekt koncowy.Powodzenia w budowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi