rudolf24 Napisano 19 Lipca 2022 Share Napisano 19 Lipca 2022 Witam, Model zbudowałem 4 lata temu z niedostępnej już edycji "Danger Zone" czyli dodatki Eduarda+Hobbyboss. Model fatalnie spasowany (być może z mojej winny czego nie ukrywam), na plus zdecydowanie kalki i dodatki. Z góry przepraszam za marną jakość zdjęć, zdjęcia spodu musiałem zrobić w gablotce gdyż montaż owiewki uniemożliwił w miarę bezpieczne "przewrócenie go na plecy". Wszelkich mniejszych i większych niedoróbek jestem świadom, ale z modelu szczególnie wówczas-byłem bardzo zadowolony. Ostatnia fotka to F-15C Tamiyi z którym aktualnie wojuję i mam dosyć (fatalne, grube kalki które miejscami się srebrzą mimo glossu...) Pozdrawiam serdecznie . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 25 Lipca 2022 Share Napisano 25 Lipca 2022 Sam model jako model nie jest zły. Strasznie razi grubo połozona farba, malowałeś pędzlem, czy mi sie tylko zdaje?. Kolorystyka Sundownersów jest naprawde ładna. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 31 Lipca 2022 Autor Share Napisano 31 Lipca 2022 W dniu 25.07.2022 o 23:28, p_bladek napisał: Sam model jako model nie jest zły. Strasznie razi grubo połozona farba, malowałeś pędzlem, czy mi sie tylko zdaje?. Kolorystyka Sundownersów jest naprawde ładna. Tak trzymaj. Malowany był aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi