Mors Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Jak dla mnie cud miód i orzeszki Będziesz zapuszczać linie podziału?? Jeżeli tak, to ja bym nie robił czarnym, bo będą za bardzo "odstawać". Może jakaś mieszanka koloru bazowego z czerwienią w celu mocnego przyciemnienia, albo coś w ten deseń? Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 Linie będą farbą "Smoke" Gunze H 095 + dodatek matujący Gunze H 040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 mmmm Ciekawi mnie jak to wyjdzie, bo nie mam pomysłu na zrobienie linii w Gallardo... na pomarańczowym czarne linie wyjdą... delikatnie mówiąc "małofajnie" Czekam na fotki Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Godzinka pracy przy kawałku ramki i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Godzinka pracy przy kawałku ramki i... ... można Koledze pogratulować umiejętności Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 I dobra robota , podoba mi się, wierze że tyle czasu pochłonęły dwa "proste" elementy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 18 Lipca 2009 Autor Share Napisano 18 Lipca 2009 Mała przygoda z maską (zbyt energiczne polerowanie) W związku z tym, że nie miałem już żółtej perły a w Hiro nie mogłem znaleźć jej odpowiednika (też wymyślili z tym nowym nazewnictwem...) taki jest efekt spontanicznej decyzji Maska i dach psiknięte mieszanką farb Gunze - C78 Metal Black (1 cz) + C157 Super Black (3 cz) Powód zrobienia mieszanki - tak wyglądała maska po malowaniu samym metalikiem "Na oko" było do przyjęcia ale po zrobieniu fotki stwierdziłem, że metalik jest zbyt intensywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Mi się tam bardzo podoba . Lepiej niż by miała być cała żółta. Piękny połysk . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi