Jurras Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Witam. Ze starego Mercedesa 1853 postanowiłem zrobić śmieciarkę. "Budę" i pojemnik na śmieci wykonałem metodą "na oko" , także wybaczcie wszystkie niedociągnięcia i nierówności Oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Dobra robota ! jednak mogłeś troche wydłużyć rame , ale tak tez jest fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Fajny model. Dla Ciebie za tematykę A kosz jest rewelacyjny. Sam go robiłeś?? Może jakaś mała relacja lub opis jak go zrobiłeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Juras powiedz mi tylko z czego wykonany, jest ten tył zabudowy od śmieciarki, tak to model bardzo mi się podoba, nawet kolor całego ciągnika i zabudowy robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 12 Lipca 2008 Autor Share Napisano 12 Lipca 2008 Kosz zrobiłem z tego samego plastiku co zabudowa , używam do tego nakładek na tablice rejestracyjne , takich jak mają w autokomisach. Plastik ładnie się wygina i tnie nożykiem do tapet, praktycznie można zrobić każdą zabudowę wedle własnego pomysłu. Kosz powstał w zaledwie 30 minut a zabudowa w kilka godzin . Do tego projektu natchnął mnie Jelcz przejeżdżający pod oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Bardzo mi się podoba ! Wykonanie też dobre i ten śmietnik hehe elegancko wszystko. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Podoba mi się! Jakbyś trochę szpachli tam władował to by było ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Bardzo ładna zabudowa,kosz też fajnie się prezentuje ogólnie duże za model. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 Moim zdaniem wykonałeś kawał dobrej solidnej roboty Rzeczywiście jakbyś jeszcze poszpachlował niektóre nierówności, dodał gadżety typowe dla śmieciarek i ubrudził to wszystko to byłby to naprawdę wzorcowy model, ale i tak jak napisałem na wstępie - jestem pełen uznania. Daję 10 pkt bez wahania i piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit22 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Le ładna Śmieciarka mnie się podoba sam bym zrobił taką ale tych Mecedesów jest już za dużo może by tak zrobić nowego Stara 12.185 też ładnie wygląda jako śmieciarka albo jeszcze jakąś Renówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 24 Lipca 2008 Autor Share Napisano 24 Lipca 2008 Masz rację kolego , w budowie JELCZ 315. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Mi bardzo sie podoba.Swietna zabudowa i kolorek. POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Super ten modelik, fajny pomysł z śmieciarką!! Ale jakim klejem kleiłeś ten plastyk (zabudowę śmieciarki?????! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 25 Lipca 2008 Autor Share Napisano 25 Lipca 2008 Do klejenia używam głównie klejów cyjanoakrylowych , moment i przyklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi