PKD4GA Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Christophorus - Darlowko - 07.2008 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 o żesz... ładna robota, dzięki Paweł Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 06.2008 również ta jednostka dzielnie pracowała wybierając z dna piasek i dostarczała go na wschodnią część plaży, bardzo imponująco wyglądał Christophorus, co widać powyżej, pełny niemal po brzegi burty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 A czy można gdzieś znaleść plany tej pogłębiarki ?.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 A czy można gdzieś znaleść plany tej pogłębiarki ?.Pozdrawiam - plany w prasie modelarskiej to raczej nie. Jednak wiem ze jednostka przechodzila remont w ktorejs stoczni w 3xmiescie (jakos 2-3 lata temu). Jak chcesz to moge poszukac w ktorej, a jak takowa bedzie jeszcze istniala (co wcale pewne nie jest), to moze warto tam uderzyc. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 A tutaj ciekawe ujęcie z II połowy sierpnia: Przypadkowo znalazłem w archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Jeśli masz takie Paweł możliwości to proszę dowiedz się. Interesują mnie plany bliżniaczych jednostek , które stały latem w głębi za muzeum morskim w Gdańsku."LECHIA IMO 8700084 i "LAILA" IMO 8700058.Prawdopodobnie są to jednostki zakupione za wschodnią granicą.Do czego są przeznaczone nie dowiedziałem się.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 11 Lutego 2009 Autor Share Napisano 11 Lutego 2009 Jeśli masz takie Paweł możliwości to proszę dowiedz się. - qrcze Janusz, jakims dziwnym trafem przeoczylem Twojego ostatniego posta. Dopiero dzis go zauwazylem. Jednostka przechodzila w 2006 r. remont klasowy w Stoczni Remontowej "NAUTA" S.A. w Gdyni. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi