fanpancerki Napisano 14 Sierpnia 2022 Share Napisano 14 Sierpnia 2022 Witam wszystkich na forum dziś chciałem zaprezentować kolejny pojazd wykonany przeze mnie. Model malowany jak zwykle u mnie farbami z palety Tamiyi. Tym razem jest to czeski czołg w armii niemieckiej PzKpfw 38(t) w skali 1/72. Egzemplarz który odwzorowałem uczestniczył w kampanii wrześniowej. Byłbym wdzięczny za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Jak dla mnie modela za bardzo się błyszczy. Nie wiem czy to wina zdjęć czy użycie jakiego dziwnego lakieru bezbarwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 W dniu 15.08.2022 o 00:30, fanpancerki napisał: Byłbym wdzięczny za uwagi Na początku wydawało mi się, że jest za grubo farby - model jakby włożony do kadzi z farbą i wyciągniety. Ale jak patrzę dokładniej, to chyba problem leży w zdjęciach. Przynajmniej część problemu. Może za mocno podkręcona ostrość? Nie wiem, ale trudno cokolwiek wypatrzeć z tych zdjęć. Te brązowe plamy to kamo czy rdza? Wszystko jest bardzo ciemne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 18 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) Napenwo nie jest to kwestia grubości farby, ponieważ było malowane aerografem dość cienkimi trzema warstwami. Co do tego brązu miała być to imitacja rdzy, jednak na zdjęciach dużo bardziej ja widać. . W dniu 16.08.2022 o 13:31, Klapouch napisał: Na początku wydawało mi się, że jest za grubo farby - model jakby włożony do kadzi z farbą i wyciągniety. Ale jak patrzę dokładniej, to chyba problem leży w zdjęciach. Przynajmniej część problemu. Może za mocno podkręcona ostrość? Nie wiem, ale trudno cokolwiek wypatrzeć z tych zdjęć. Te brązowe plamy to kamo czy rdza? Wszystko jest bardzo ciemne... Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 18 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2022 W dniu 16.08.2022 o 09:59, Model FAN napisał: Jak dla mnie modela za bardzo się błyszczy. Nie wiem czy to wina zdjęć czy użycie jakiego dziwnego lakieru bezbarwnego. To tez jest kwestia zdjęć w rzeczywistości jest całkowicie matowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 18 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) W takim razie poprawie zdjęcia i jeszcze raz spytam was o sugestie. Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi