rObO87 Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Model Tamiya: wykonany techniką Prosto z Pudła - w ramach relaksu. Jedyna przeróbka to dorobienie z blaszki płaskowników trzymających uchwyt spoczynkowy anteny. Ogólnie model przyjemny i szybki w budowie, bardzo fajnie zrobione gąsienice pod względem montażu. Krytyka/pochwały mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat KRUGER-a Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Zgadzam się w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Bardzo ładny model. A mozesz napisac co w nim ladnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat KRUGER-a Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Wszystko aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 po pierwsze zainwestuj w karton 100 x 70 cm bialy lub niebiski lub czarny w 2 zylach sie zmiescisz a fotki beda o niebo lepsze. po drugie: - model strasznie plaski (brak chociazby wasza) - wyglada na dry brushowany srebrnym kolorem !!! - gasienice niepomalowane - no chyba ze to edycja premium ze srebrnymi lub platynowymi ;) ale i tak widac lacznie na kole podtrzymujacym osobiscie zamknalbym wlazy, bo nie sadze coby mial wnetrza chociaz namiastke + wrzucilbym do kreta i pomalowal raz jeszcze. pozdrawiam pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 16 Lipca 2008 Autor Share Napisano 16 Lipca 2008 model strasznie plaski (brak chociazby wasza) popatrz dokładnie na właz kierowcy, oczywiście fakt, delikatny wash był wyglada na dry brushowany srebrnym kolorem !!! przesadziłem troche, racja gasienice niepomalowane malowane Humbrolem 53, popatrz dokładnie na fotki z tyłu, widać troche koloru ziemnistego w zaglębieniach osobiscie zamknalbym planuje w ten właz wsadzić figurkę z zestawu pomalowal raz jeszcze model zrobiłem dla relaksu, mi się podoba,, ale dziękuje za uwagi, przydadzą się przy kolejnym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 no to Robo - rob mocniejsze wasze na ciemnym sprzecie - NIGDY nie rob srebrnego drajbrusza - gasienice maluj inaczej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Witam! Otóż widać na zdjęciu nr 2 miejsce łączenia gąsienicy (A propos nie wiem, co w nich takiego dobrego, jak napisałeś, w końcu to taśmy z gumy). Odnoszę wrażenie, że w ogóle nie są pomalowane, ale jak jest inaczej to być może to przekłamanie obrazu zdjęcia. Trudno mi więcej wypowiadać się na temat modelu, bo jak na mój gust zdjęcia są nieostre ( albo ja mam coś z oczami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Jak zabieralem sie do skladania modeli, (2 podejscie) to ogladalem cala mase galerii. I zastanawialem sie dlaczego jedne modele sa ladne, rewelacyjne, a inne nie. Mimo zastosowanych podobnych technik. A potem to juz byly experymenty i radosc z odkrywanych technik i wlasnych mozliwosci. Tobie tez radze jak najwiecej eksperymentowac i czytac co i jak sie robi. A model do experymentow juz masz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 wykonany techniką Prosto z Pudła - w ramach relaksu. A jak wygląda jakiś Twój model robiony nie dla relaksu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 poszukaj w galerii modeli LVT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi